Nieuw districtsraadslid, Benjamin Weyts

Donderdag 17 juni legt Benjamin Weyts voor CD&V de eed af in de districtsraad van Deurne. Hiermee volgt hij Hassan Aarab op.

Donderdag 17 juni legt Benjamin Weyts voor CD&V de eed af in de districtsraad van Deurne. Hij volgt Hassan Aarab op die vorige maand zijn ontslag indiende.

Benjamin is 32 jaar werkte meerdere jaren op het nationale partij secretariaat en is al lang een dragende vrijwilliger binnen de lokale afdeling. De jonge vader was daarnaast ook jarenlang actief als jeugdtrainer in het voetbal. Stuk voor stuk ervaringen die hij meeneemt richting de districtsraad: “De voorbije jaren was ik binnen onze partij voornamelijk een stem voor jongeren en jonge gezinnen. Ik ben verheugd deze stem nu ook in de districtsraad te kunnen laten horen. Uiteraard wil ik me daarnaast ook breder inzetten om van Deurne verder een district te maken waar iedereen zich thuis voelt.”

Ik wil Deurne mee opnieuw laten bruisen en leven

Benjamin Weyts

Mia Proost, voorzitster van CD&V Deurne, reageert alvast enthousiast: “We willen met onze partij opnieuw meer onze stem en die van onze kiezers laten horen en Benjamin is daarvoor de juiste persoon. We zijn met onze afdeling klaar om Benjamin te ondersteunen zodat we kritisch maar constructief oppositie kunnen voeren voor een beter Deurne.”

Ook Jan Braeckmans, voorzitter van de Antwerpse CD&V-afdeling verwelkomt Weyts met open armen: “We hebben in Antwerpen al veel jonge raadsleden die fantastisch werk verrichten voor hun inwoners en ik ben blij dat we Benjamin nu ook aan dat rijtje mogen toevoegen. Er liggen ook grote projecten op de plank in Deurne zoals de herontwikkeling van de Arenawijk en de Oosterweelverbinding. Ik heb alle vertrouwen dat we met hem onze stem nog luider kunnen laten klinken.”