Jubilarissenviering ‘on tour’: Hoboken gaat koppels aan huis feliciteren

Omwille van de coronamaatregelen kon dit jaar geen enkele jubilarissenviering plaatsvinden. Vanaf vrijdag 20 november bezoekt een afvaardiging van het

Omwille van de coronamaatregelen kon dit jaar geen enkele jubilarissenviering plaatsvinden. Vanaf vrijdag 20 november bezoekt een afvaardiging van het districtscollege van Hoboken daarom de jubilarissen die zich hadden ingeschreven voor deze vieringen om hen te feliciteren en in de bloemetjes te zetten.

Ieder jaar organiseert het district Hoboken drie tot vier jubilarissenvieringen. Op die momenten worden echtparen gehuldigd die 50, 65, 70 jaar en meer getrouwd zijn. Tijdens zo’n viering is er een receptie en worden enkele geschenken aangeboden zoals een medaille, een oorkonde, een bos bloemen en een doosje pralines. Omwille van de coronamaatregelen, konden deze vieringen dit jaar niet plaatsvinden, maar het districtscollege wil deze koppels alsnog feliciteren. Daarom brengen ze een bezoekje tot aan hun voordeur om hen enkele geschenkjes te overhandigen.

Tussen vrijdag 20 november en 12 december zullen ze 78 echtparen bezoeken en hen in de bloemetjes zetten. Naast de gebruikelijke cadeautjes wordt er ook een verrassingsgeschenk voorzien.

jandeleenheir

Politiek dicht bij de mensen..