Geslaagde digitale nieuwjaarsreceptie CD&V Hoboken

De digitale nieuwjaarsreceptie van CD&V Hoboken was een succes. Vijfendertig deelnemers hadden op voorhand een flesje cava en chips ontvangen,

De digitale nieuwjaarsreceptie van CD&V Hoboken was een succes. Vijfendertig deelnemers hadden op voorhand een flesje cava en chips ontvangen, zodat de nieuwjaarsreceptie in een feestelijke stijl kon doorgaan. Samen werd er na de nieuwjaarswensen geluisterd en vragen gesteld aan een gedreven minister Verlinden.

Carolyn Krekels besprak daarna haar realisaties als schepen voor lokale economie, toerisme, communicatie en senioren. Het invoeren van het 3-maandelijks magazine “Hallo Hoboken”, de steun aan lokaal winkelen, de wandelkaart, het opfleuren van de nutskasten met foto’s van Oud-Hoboken, en de acties voor de senioren in onze woonzorgcentra.

Waarna de leden werden ingedeeld in break-out rooms waar ze in kleinere groepjes wat konden bijpraten met elkaar. Zo konden ze ook een praatje slaan met Vlaams parlementslid en senator, Orry Van de wauwer, lid van het bijzonder comité van de sociale dienst Thijs van den Brande, onze districtsschepen Carolyn Krekels  en gemeenteraadslid Caroline Bastiaens.

“Het was ook bijzonder fijn om leden terug te zien die zich moeilijk kunnen vrijmaken omdat ze zich erg inzetten als mantelzorger of zelf langdurig moeten revalideren” aldus Bart Vercauteren, afdelingsvoorzitter in Hoboken.

Iedereen noteerde alvast 8 maart in de agenda voor een volgende digitale ledenvergadering.