Carolyn Krekels ondersteunt de lokale handelaars in Hoboken via een stickeractie.

CD&V schepen Carolyn Krekels ondersteunt de Hobokense handelaars via een stickeractie.

Vanaf maandag 20 september 2021 loopt de actie ‘Verzamel Hoboken’. Met deze spaaractie geeft district Hoboken zijn lokale handelaars die korte of lange tijd dicht waren omwille van corona een welverdiend duwtje in de rug. Het idee en de uitwerking komt van onze schepen Carolyn Krekels. Haal snel je limited edition stickerposter in huis. Hoe je dat doet, lees je hieronder.

Hoe werkt de spaaractie? De eerste stap is jouw stickerposter bemachtigen. Heb je jouw poster in handen? Dan is het je vast opgevallen dat er nog heel wat elementen ontbreken. Deze Hobokense troeven verzamel je in de vorm van stickers. Dit doe je zo:je krijgt een pakje van 4 stickers per aankoopschijf van 10 euro bij de deelnemende zaken. Opgelet: je krijgt maximaal 3 stickerpakjes per keer mee.je moet 75 stickers verzamelen om je hele poster te vullen. Kleef de juiste sticker op de juiste plek.

Er zijn 10 zeldzame exemplaren in omloop. Hoe meer lokale handelaars je steunt, hoe meer kans dat je deze 10 stickers vindt.Op de achterkant van de poster staan 16 weetjes over Hoboken. Kan jij de ontbrekende woorden zo invullen? Tip: je vindt de juiste antwoorden ook op de achterkant van de bijbehorende stickers. Dubbele exemplaren? Ruil gerust met vrienden of andere Hobokenaren.De actie zal duren tot er geen stickers meer te verkrijgen zijn. Geen tijd te verliezen, dus!

jandeleenheir

Politiek dicht bij de mensen..