Weinig belangstelling bij herdenking wapenstilstand in Hoboken

Op 11 november Wapenstilstand. 103 jaar geleden op 11 november 1918 om 11u in het Franse stadje Compiegne werd de

Op 11 november Wapenstilstand. 103 jaar geleden op 11 november 1918 om 11u in het Franse stadje Compiegne werd de wapenstilstand ondertekend en zwegen de wapens. Het echte einde van de oorlog was in 1919 bij de ondertekening van het Verdrag van Versailles.

Ons bestuurslid Alex Van Geel had de eer om 2 plechtigheden in Hoboken, het Heldenmonument in park Broydenborg en Dodenhulde op het erepark in de begraafplaats van Hoboken te mogen voorgaan. Alex was teleurgesteld in de lage opkomst van jongeren bij de heldenhulde van onze gesneuvelden. Hoe kunnen we hen hier beter bij betrekken ? “Nooit meer oorlog” is een boodschap die we moeten blijven meegeven.

jandeleenheir

Politiek dicht bij de mensen..