Nieuwjaarsreceptie CD&V Hoboken

Nieuwjaarsreceptie CD&V Hoboken Op zondag 20 februari hielden we in cultuurcafé Moretus onze nieuwjaarsreceptie. Eindelijk konden we elkaar terug ontmoeten onder

Nieuwjaarsreceptie CD&V Hoboken

Op zondag 20 februari hielden we in cultuurcafé Moretus onze nieuwjaarsreceptie. Eindelijk konden we elkaar terug ontmoeten onder de begeleiding van een lekker hapje en drankje! Een nieuwjaarsreceptie zonder speeches is natuurlijk geen nieuwjaarsreceptie. Bart Vercauteren (Voorzitter CD&V Hoboken) nam het woord en bedankte iedereen voor zijn aanwezigheid. Bart benadrukte dat we als CD&V Hoboken blij zijn dat we eindelijk terug activiteiten mogen organiseren. Verder sprak ook onze eigen schepen en lid van de districtsraad Carolyn Krekels de menigte toe. Carolyn gaf duiding over de hete hangijzers in Hoboken. Zo gaf CD&V aan tram 4 niet los te laten. De CD&V is ervan overtuigd dat iedereen recht heeft op een rechtstreekse verbinding naar de stadskern. Een overstapmodel schieten we niet af, maar niet zonder de zekerheid dat alle haltes aangepast zijn aan de vereisten. Ten slotte sprak onze kersverse afdelingspeter en Vlaams parlementslid Orry Van de Wouwer ons toe. Orry gaf uitleg over waar de CD&V in deze tijden voor wilt staan. Na de vernietiging van de maatregelen voor de cultuursector door de raad van state was onze partij diegene die mea culpa sloeg. Onze eigen Annelies Verlinden had de moed om voor de camera en heel het land te zeggen, het spijt ons en we zoeken zo snel mogelijk naar een oplossing. Dit terwijl sommige andere partijen onzichtbaar waren. Afsluiten deden we met een applaus voor onze herverkozen voorzitter Bart Vercauteren, onze herverkozen jongerenvoorzitter Herman Quintelier en onze nieuwe verkozenen in de provinciale raad Dieder van Dooren en Alex van Geel. Vanuit CD&V Hoboken wensen wij ondanks het al februari is iedereen een voorspoedig (en vooral gezond) 2022 toe!