Home

THEMAs
ACTUA
ONZE MENSEN

Thema's

Het gaat voor ons over het grote en het kleine. Over miljoenen containers in onze haven én miljoenen ontmoetingen tussen Antwerpenaars. Over wijkpolitie die paraat staan voor een gestolen portefeuille, en een politiekorps dat optreedt tegen zware criminaliteit. Over ‘t stad waar iedereen zichzelf kan zijn en waar iedereen ‘t stad is. Over de spade die de mobiliteitsknoop rond Antwerpen ontwart én de spade in de volkstuintjes. Over woningen die betaalbaar zijn en grote werken die ‘t stad beter maken.

Nieuws uit de STAD

CD&V zET IN OP NABIJHEID

We streven dan ook naar sterke districten met voldoende en volwaardige bevoegdheden die echt het verschil maken.

Deze 9 districten maken de stad. Al is de stad natuurlijk meer dan de som van de 9 delen. Ontdek de stedelijke werking via de knop hieronder.  

CD&V Nationaal

 

Worden mensen in armoede harder getroffen door COVID?

Vlaanderen heeft toponderzoekers die ook nu in de strijd tegen het coronavirus hoge toppen scheren. In een eerste oproep van

 

75 jaar CVP – CD&V

Af en toe vragen mensen mij, soms zelfs met een bezorgde blik, waarom ik regelmatig een ietwat langere tekst publiceer.

 

Vlamingen in 2019 opmerkelijk ondernemender dan de buurlanden

In opdracht van Vlaams Minister van Economie Hilde Crevits onderzocht het Steunpunt Economie en Ondernemen de ondernemerschapscultuur en het ondernemend

Onze mensen

Bij CD&V Merksem zitten allemaal mensen die Merksem in hun hart dragen en van Merksem nog een mooiere en leefbaardere plek willen maken. We luisteren hiervoor naar de mensen om ons heen en hebben hiervoor grootse plannen.