NIEUWS

 

CD&V Wilrijk maakt met het groenbouwers project het district klaar voor de toekomst

Groenbouwers is de gloednieuwe verzamelnaam van een reeks acties waarmee het district Wilrijk werk wil maken van minder verhardingen, meer groen en meer opvang van water in het straatbeeld. Zo kunnen Wilrijkenaren onder meer een gevelregenton kopen aan voordeeltarief, planten aanvragen bij het district of de tegels van hun verharde voortuin laten ophalen door stadsdiensten.

 

Ontdek en kies de mooiste kunstwerken van Tour Elentrik

De afgelopen maanden gaven street artists in Wilrijk tientallen nutskasten een nieuw en kleurrijk uitzicht. Wilrijkenaars kunnen deze kunstwerken nu ontdekken via een wandel- en fietsroute, waarbij ze hun top-drie mogen doorgeven.

 

Met de Kerkelei telt het district Wilrijk nu in totaal 5 schoolstraten

Het district Wilrijk, de stad Antwerpen en Parkschool Ieperman hechten veel belang aan een veilige schoolomgeving. Daarom nemen ze enkele verkeersmaatregelen in de Kerkelei.Vanaf maandag 4 januari (na de kerstvakantie) tot en met 30 juni 2021 zal de Kerkelei als schoolstraat worden ingericht, om de verkeersveiligheid aan de schoolpoort en in de buurt te verbeteren.

 

Kerstverlichting Wilrijk

Extra Kerstverlichting in Wilrijk, interview met Marleen verbruggen.

 

CD&V Wilrijk lanceert nieuwe website

CD&V Wilrijk lanceert samen met de 8 andere districten en de stad hun nieuwe website. Met deze website wil CD&V Wilrijk en CD&V Antwerpen op een laagdrempelige manier gaan communiceren over alles wat de stad en het district aangaat.