CD&V Berchem solidair met Oekraïne

Al sinds 2007 heeft onze lokale parochie Onze Lieve Vrouw Middelares een vriendenband met de partnerparochie in Brody, Oekraïne. Met

Al sinds 2007 heeft onze lokale parochie Onze Lieve Vrouw Middelares een vriendenband met de partnerparochie in Brody, Oekraïne. Met het leed in Oekraïne schoot de lokale parochie dan ook in actie en opende een inzamelingspunt voor hulpgoederen om de getroffen burgers te helpen. Het lijden laat ook ons niet onberoerd en onze partij zamelde tal van goederen in voor de bevolking van Brody.

Op zondag 3 april werden ze afgeleverd door bestuurslid Eric Loveniers, districtsraadslid Vanlaerhoven Luc en voorzitter David Monjaerts.De actie van de Werkgroep Brody loopt zeker nog tot Pasen, daarom een warme oproep aan alle Berchemenaren om de mensen van Brody mee te steunen!

Als Christendemocraten kunnen wij niet stil toekijken hoe er op Europees grondgebied massale oorlogsmisdaden worden gepleegd. Op onze eigen bescheiden manier, proberen wij toch de lijdende bevolking van Oekraïne te helpen.

-David Monjaerts, Voorzitter CD&V Berchem