Home

THEMA'S
NIEUWS
ONZE MENSEN

Thema's

CD&V heeft voor Wilrijk een uniek project op basis van onze christendemocratische principes en idealen. Wij hebben het lef en de ambitie om de lat nog hoger te leggen. Zo maken wij uw leven aangenamer en zetten wij Wilrijk op de kaart als de Vlaamse modelgemeente. 

Samen met U werken wij aan een veilig, een zorgzaam, een bruisend en een aangenaam Wilrijk.

Deze duidelijke ambities leggen wij concreet uit onder volgende thema’s. 


  

CD&V STAD Antwerpen

CD&V zET IN OP NABIJHEID

We streven dan ook naar sterke districten met voldoende en volwaardige bevoegdheden die echt het verschil maken.

Deze 9 districten maken de stad. Al is de stad natuurlijk meer dan de som van de 9 delen. Ontdek de stedelijke werking via de knop hieronder.  

CD&V Nationaal

 

Bouwen aan morgen

Dit regeerakkoord “ademt” naar mijn mening te weinig christendemocratie. Logisch want wij wegen slechts beperkt door. Wie wil dat wij meer verwezenlijken, zal meer voor CD&V moeten stemmen.

 

Tijdelijke werkloosheid tot eind 2020 voor zwaarst getroffen sectoren en bedrijven

Bedrijven die zwaar getroffen zijn door de coronacrisis, zullen tot het einde van het jaar gebruik kunnen blijven maken van

 

Worden mensen in armoede harder getroffen door COVID?

Vlaanderen heeft toponderzoekers die ook nu in de strijd tegen het coronavirus hoge toppen scheren. In een eerste oproep van

Onze mensen

Onze mandatarissen en bestuursleden geven het beleid concreet vorm. Zij bekijken wat uw problemen en noden zijn. Ook zij zoeken hier de juiste oplossingen voor. Ons lokaal team heeft een belangrijke functie. Zij staan het dichtst bij U. Iedere Wilrijkenaar kan altijd bij onze ploeg terecht met zijn vragen of bezorgdheden. Op ons kunt U echt rekenen! Wees niet bang om iemand van ons aan te spreken.  Wij willen luisteren naar onze mensen. Omdat mensen belangrijk zijn!