Wilrijk pakt tijdens zomermaanden uit met pop-up skatepark

Skaters komen tijdens de zomervakantie extra aan hun trekken in Wilrijk. Op initiatief van schepen van jeugd Hans Ides werd aan de Edegemsesteenweg een tijdelijke extra zone gemaakt. Die staat er tot eind augustus.

De pop-up skatezone bevindt zich op de parking bij de toegang tot Fort 6. De verschillende toestellen zijn samen goed voor 30 meter skateplezier. Blikvanger is een ramp van 4 bij 10 meter. Jongeren zijn er elke dag welkom en worden gevraagd om het er proper en rustig te houden.

Ook kinderen en jongeren hebben het de afgelopen maanden niet makkelijk gehad door de corona-beperkingen. Met deze extra skatezone willen we extra ruimte bieden voor het zeer populaire skategebeuren in Wilrijk.

Wilrijk heeft al heel wat troeven voor sporten in open lucht, waaronder de skatezone aan de Krijgslaan. Met een tweede pop-up zone zorgen we voor extra capaciteit tijdens de zomervakantie.

Het pop-up skateterrein aan de Edegemsesteenweg staat er tot het einde van de zomervakantie.