CD&V is de enige echte partij die resoluut opkomt voor vrijheid, zorgzaamheid en menselijke waardigheid. Als overtuigde christendemocraten willen wij met U bouwen aan een toekomst voor Wilrijk en haar inwoners waar het goed is om te leven. 

Oplossingen vinden wij door de synthese te maken tussen het menselijke, het ondernemende en het duurzame. Wij verwerpen het rechtse individualisme en het linkse collectivisme. Wij zien de mens als een persoon: uniek, verbonden en spiritueel. 

De mens is niet ondergeschikt aan het geheel, maar maakt deel uit van verschillende groepen zoals het gezin, vrienden, collega’s en landgenoten. Ook beschikt hij over het verstand en de vermogen om hogere waarden te creëren en zin te geven aan de wereld waarin hij leeft. 

Onder ons bestuur evolueerde Wilrijk van een landelijk dorp naar een moderne voorstad. Vandaag werken wij verder met dezelfde idealen en hetzelfde enthousiasme als onze grote burgervaders zoals Jules Moretus, Jan-Frans De Groof, dokter Frederik Donny, graaf Gonzague Moretus, Louis Kiebooms, Gaston Fabré en Flor Huysmans. 

CD&V Wilrijk

Valaardreef 1
2610 Wilrijk

wilrijk@cdenvantwerpen.be

    Volg ons op sociale media: