Home

THEMAs
ACTUA
ONZE MENSEN

Thema's

Het gaat voor ons over het grote en het kleine. Over miljoenen containers in onze haven én miljoenen ontmoetingen tussen Antwerpenaars. Over wijkpolitie die paraat staan voor een gestolen portefeuille, en een politiekorps dat optreedt tegen zware criminaliteit. Over ‘t stad waar iedereen zichzelf kan zijn en waar iedereen ‘t stad is. Over de spade die de mobiliteitsknoop rond Antwerpen ontwart én de spade in de volkstuintjes. Over woningen die betaalbaar zijn en grote werken die ‘t stad beter maken.

Nieuws uit de STAD

CD&V zET IN OP NABIJHEID

We streven dan ook naar sterke districten met voldoende en volwaardige bevoegdheden die echt het verschil maken.

Deze 9 districten maken de stad. Al is de stad natuurlijk meer dan de som van de 9 delen. Ontdek de stedelijke werking via de knop hieronder.  

CD&V Nationaal

 

Worden mensen in armoede harder getroffen door COVID?

Vlaanderen heeft toponderzoekers die ook nu in de strijd tegen het coronavirus hoge toppen scheren. In een eerste oproep van

 

75 jaar CVP – CD&V

Af en toe vragen mensen mij, soms zelfs met een bezorgde blik, waarom ik regelmatig een ietwat langere tekst publiceer.

 

Vlamingen in 2019 opmerkelijk ondernemender dan de buurlanden

In opdracht van Vlaams Minister van Economie Hilde Crevits onderzocht het Steunpunt Economie en Ondernemen de ondernemerschapscultuur en het ondernemend

Onze mensen

CD&V is geen partij als alle andere. CD&V is niet zomaar een organisatie of structuur. Wij zijn een actieve beweging van talrijke geëngageerde mensen vanuit Hoboken. Eerst en vooral zijn wij een ledenpartij. Al onze leden dragen ons uniek christendemocratisch verhaal uit. De ledenvergadering vormt ons hoogste beslissingsorgaan. Op congressen wegen zij door op de inhoud. Zij kiezen ook onze mandatarissen en bestuursleden. 

Onze mandatarissen en bestuursleden geven het beleid concreet vorm. Zij bekijken wat uw problemen en noden zijn. Ook zij zoeken hier de juiste oplossingen voor. Ons lokaal team heeft een belangrijke functie. Zij staan het dichtst bij u. Iedereen kan altijd bij onze ploeg terecht met al zijn vragen of bezorgdheden. Op ons kunt u echt rekenen! Wees niet bang om iemand van ons aan te spreken. Wij willen luisteren naar de mensen. Omdat mensen belangrijk zijn!

Naar iemand op zoek? U vindt contactgegevens achter de onderstaande foto’s.