Welkom op onze nieuwjaarsreceptie 28/1

14.30u – 18.00u Zuiderpershuis Waalsekaai 14  Samen met Federaal lijsttrekker Annelies Verlinden en Antwerps lijsttrekker Orry Van de Wauwer. Kinderen

14.30u – 18.00u Zuiderpershuis Waalsekaai 14 

Samen met Federaal lijsttrekker Annelies Verlinden en Antwerps lijsttrekker Orry Van de Wauwer.

Kinderen welkom! We voorzien een activiteitenhoekje.

Cd&v Antwerpen en districten nodigen jullie van harte uit op hun nieuwjaarsreceptie. Breng gerust familieleden, vrienden en buren mee. Iedereen is welkom. Samen met onze mandatarissen en bestuursleden klinken we op een jaar vol nieuwe kansen. 

Met Cd&v Bake Off 

Ben je een bakfanaat? Heb jij een topdessertje waar je graag mee pronkt? Dan word jij misschien de winnaar van onze Oranje Garde. Zin om deel te nemen en iets te bakken? Geef je op bij wim.bollaert@antwerpen.be.