Voorzitter JONGCD&V Antwerpen & raadslid bijzonder comité voor de sociale dienst Antwerpen

District: Merksem

Ik ben Pieter, geboren en getogen in mijn mooie Merksem. Merksem is een uithoekje van “het stad”, voornamelijk bekend van de files op haar viaduct en van “trammeke 3”. Maar er is veel meer dan dat in mijn topdistrict, en onder dat moois zet ik graag mijn schouders. Na jarenlang engagement in de jeugdbeweging, zocht ik een uitdaging om mij verder in te zetten voor de mensen en jongeren rondom mij. Op deze manier heb ik mijn eerste stapjes in de politiek gezet. Zowel als parlementair medewerker in het Vlaamse parlement en de Senaat voor Orry Van de Wauwer, maar ook als lokaal mandataris. Na drie jaar als districtsraadslid en fractieleider voor CD&V Merksem, nam ik begin 2022 het stedelijk mandaat als raadslid in het bijzonder comité van het OCMW Antwerpen over. Voor al je vragen rond sociale thema's, mobiliteit, infrastructuur, vergroening, ontharding, of over jongeren in de politiek, ben je bij mij aan het juiste adres!

Berichten:

Nieuwe website

Sinds 1 januari 2024 heeft cd&v Antwerpen een nieuwe website. Net zoals deze site, hebben ook al onze districtsafdelingen hier hun nieuwe stekje! Deze oude website zal niet meer bijgewerkt worden vanaf februari 2024 en zal op termijn ook offline gehaald worden. Vind al ons nieuws, updates, kandidaten, activiteiten, … vanaf nu op www.cdenvantwerpen.be.

Verder lezen

Evenementen in de stad dreigen te verdwijnen

JONGCD&V Antwerpen vreest dat allerhande evenementen in de stad zullen verdwijnen, door de hoge transport- en dienstverleningskosten die de stad sinds 1 april aanrekent. Hierdoor zullen verenigingen minder ondersteuning aan de stad vragen, wat hun werking niet ten goede komt. Ook evenementen georganiseerd in en door de districten zijn de dupe. “Het lijkt eerder een platte besparing op kap van de verenigingen en districten dan een sensibiliserende maatregel”

Verder lezen