Lezing JONGCD&V Antwerpen 28/03

Kom luisteren naar commissaris Cleyman, met een rugzak vol beroepservaring, over drugsgebruik.

Wat?

Roadshow commissaris Cleyman van de Antwerpse Politie over drugsgebruik.

Waar?

CD&V Secretariaat Berchem (hoek Grote Steenweg en Vredestraat), tenzij de opkomst hoger ligt en we moeten uitwijken

Wanneer?

Dinsdag 28 maart 19u30 (welkom vanaf 19u)

Voor Wie?

Leden van JONGCD&V (stad, provincie, nationaal), onze studentenclub CDS en alle geïnteresseerde sympathisanten

Paul Cleyman?

Commissaris Paul Cleyman werkte 25 jaar lang als speurder bij de Antwerpse drugsbrigade. Hij was meerdere keren getuige van de ravage die een drugsverslaving kan aanrichten. Met een rugzak vol beroepservaring gaat Paul op stap met een roadshow over de kenmerken en gevaren van drugs. Tijdens een voorstelling van anderhalf uur vertelt Paul over de zware gevolgen van druggebruik: zowel voor het individu als voor zijn naaste omgeving en de buurt waarin hij woont. De voorstelling is doorspekt met anekdotes: soms animerend, vaak schrijnend. Op een zo begrijpelijk mogelijke manier licht Paul de problematiek van verslaving toe, zodat mensen die met die signalen te maken krijgen er doeltreffender mee kunnen omgaan. Daarnaast ligt de focus op nieuwe vormen van druggebruik in onze samenleving en op burgerparticipatie.