CD&V district Hoboken lanceert nieuwe website

CD&V Hoboken lanceert samen met de 8 andere districten en de stad hun nieuwe website. Met deze website wil CD&V Hoboken en CD&V Antwerpen op een laagdrempelige manier gaan communiceren over alles wat de stad en het district aangaat.

“Voor CD&V staan sterke districten met voldoende en volwaardige bevoegdheden centraal. Districten die echt het verschil maken. En dat willen we ook heel duidelijk laten zien in onze communicatie.” zegt Jan Braeckmans, voorzitter van CD&V stad Antwerpen. De website www.cdenvantwerpen.be bundelt dan ook alle communicatie van de 9 districten en vult deze aan met de informatie van onze stedelijke gemeenteraadsfractie.

“Op de website www.cdenvantwerpen.be/hoboken kunnen we als districtswerking onze eigen communicatie voeren en onze eigenheid van de werking volledig kwijt.” zegt Carolyn Krekels, schepen voor CD&V Hoboken. “Ik ben zeer verheugd dat we op deze manier kunnen werken, elk district is anders, en op deze manier kunnen we heel duidelijk ons eigen verhaal brengen.