Marleen, Melahat, Damiaan en Roel gaan voor meer ontmoeting en verbinding voor CD&V Wilrijk

Ken je het vernieuwde team van CD&V Wilrijk al?

Marleen Verbruggen neemt de fakkel over als voorzitter, ‘vrouw en maatschappij’ zal worden geleid door Melahat Ugur, Damiaan Kiebooms is de nieuwe trekker van JONG CD&V Wilrijk, en Roel Vanhandenhove trekt opnieuw de werking van CD&V senioren.

We wensen ook heel uitdrukkelijk André Geunens, Kris Matthijssens en Leila Smets te bedanken voor hun inzet de voorbije jaren. Met heel veel passie en goesting hebben ze zich ingezet voor Wilrijk, CD&V en alle leden. Het waren geen makkelijke laatste jaren na de lange coronaperiode. Maar er is licht aan de horizon.

Wilrijk ligt ons nauw aan het hart en daarom gaan wij inzetten op ontmoeten en verbinden. Na 2 jaar van een “rustiger” leven zijn dit twee belangrijke schakels in het leven: ontmoeten en verbinden.

Schepen Hans Ides heeft heel wat belangrijke bevoegdheden in ons district. Iedereen is het ermee eens dat hij voortreffelijk werk aflevert. Denk maar aan de groenbouwers die Wilrijk wat extra natuur en bloemenpracht geven, het vernieuwen van de begraafplaats aan de Jules Moretuslei, een nieuwe speeltuin voor het Neerland en binnenkort de opwaardering van het Hof van Mols met ook de aanpak van de vijver daar. We gaan ervoor zorgen dat de Wilrijkenaar dit allemaal weet.

Met een jonge en gemotiveerde lijst gingen we in 2018, omhoog en scoorden we dus beter dan in 2012. Een resultaat waar we trots op mogen zijn maar uiteraard willen we nog beter doen, en dat in moeilijke tijden. Beste Wilrijkenaar, we gaan er samen met jullie allen voor.

Hopelijk tot snel in Wilrijk.