Antwerpen, wereldstad op mensenmaat!

Antwerpenaren beleven elke dag hun stad. Ze wonen er, parkeren er, gaan er naar de winkel en naar school, bezoeken de musea en cultuurhuizen, werken er, fietsen er over de Scheldekaaien, wandelen door het stadspark, basketten op een pleintje…

We doen dat alles het liefst onder de best mogelijke omstandigheden. Daarom zet CD&V Antwerpen zich in om, gebundeld in enkele grote thema’s, de vinger aan de pols te houden bij dat leven, werken, wonen…

Die thema’s leggen we geregeld voor aan Antwerpenaren van alle leeftijden, van alle districten en van alle gemeenschappen zodat we altijd goed op de hoogte zijn van wat er leeft in onze stad. Zo kunnen we accenten leggen en het verschil maken.

Ook in de gemeenteraad en de districtscolleges en -raden zorgen we ervoor dat onze visie over economie, mobiliteit, leefmilieu en samenleven, gehoord wordt. Ook armoede is in onze stad een thema waarover we moeten durven spreken. Veiligheid is niet het monopolie van de burgemeester maar een thema waar ook CD&V een duidelijke mening over heeft.

Verdeeld in deze thema’s vind je hieronder waar wij in deze stad van wakker liggen, maar de laatste letter van ons programma is nooit geschreven. Ons doel is duidelijk: we maken van Antwerpen een wereldstad, op mensenmaat.

Recente berichten

Nieuws uit de districten

Nieuws van CD&V Nationaal